Strosa runt..
Vad hände egentligen med käppen? Förr fanns det en i var mans hand, nu måste man va handikappad för att våga synas ute med käpp! Ärsch! Jag skulle garanterat strosa runt med en trevlig käpp om jag var Karl! Snygg funktionell grej helt enkelt!Full fart fram....En sån här skulle man rulla till jobbet me, miljövänligt...Undra hur många som behövs för att trampa..
Carl Larsson               
  Hans far ska ha förbannat dagen då han föddes, men vi är nog många som glädjs
över att han trots allt blev till.....


Jag har idag, 24 år gammal, upptäckt Carl Larsson. Det är ju makalöst! Alla vet ju vem Carl Larsson är, inklusive mig. Och detta är antagligen anledningen till varför jag aldrig verkligen tittat på hans verk. Och nu idag blev jag vansinnigt förälskad och kan nog kalla honom för en av mina top 3 favorit konstnärer. Man har blivigt matad med hans namn sen barnsben och efter som man varit så mätt på karln så har man väl inte brytt sig om honom.
Kom på att det är samma sak med Bob Dylan. Jag är säker på att jag skulle uppskatta hans musik. Men har aldrig kännt mig sugen på att lyssna..
Nåja. Carl Larsson var enastående! I så mycket, men det är hans akvareller jag tycker mest om, och ni kommer säkert känna igen flera stycken, varsego och njut gott folk...
Stilikon: Gei-ko (konstbarn)
Magiskt...inte sant?

Till er smala...

Vilken Pärla!!!!! enastående! men på tok för liten för mig!Kolla in den på Ebay


Alice Babs..

framför här min nya älsklings melodi! Regntunga skyar, klippet är såklart taget från "swing it magistern!!! Alice ser totalt underbar ut i sin ursnygga klänning. Man undrar vad det var för färg på den? jag skulle gjort den i vinrött med creamfärgad spets..


Snövit...Hittade världens finaste klänning. Vore jag lite smalare och bättre på att hanskas med pengar skulle jag kunna köpa den nu. Om ni är intresserade av att köpa den kan ni kolla in på www.thefrock.com  och hoppas att ingen hann före....

Det bränner så fint..Kladdigt....

Ryanair kan flyga dit pepparn växer!

Detta var absolut den sista gången jag försöker mig på att komma billigt undan med Ryanair! En Berlin tripp stundas och jag var susande glad när jag upptäckte att jag skulle komma undan med 600kr tur och retur. JAAAaaaa det vill säga om Deras bokningsystem skulle fungerat som det skulle. Man ska tydligen få ett mail och sen så är biljetten "confirmed". Men jag har efter en veckas tid fortfarande inte fått något mail ???!!! Okej tänkte jag o kollade så jag verkligen givigt rätt adress, och det hade jag. Försöker hitta en email adress man kan nå Ryanair på och be dem skicka detta eftertraktade och viktiga mail till mig.. men njet...JAG ska tydligen ringa till IRLAND! för hutlösa minutpriser och förklara för dem att DE har gjort något fel.
Jag googlade "ryanair email". och hittade massor intressant. INGEN kan hitta en emailadress till detta företag! Dom har helt enkelt ingen! Jag hittade även en intressant teori om varför! Och den lyder....
Ryanair har ju som bekant sjukt billiga resor. Och då kan man ju undra?? hmm hur får de in pengar...jo på fula trix såklart! Som tillexempel att ibland kanske helt enkelt skita i att skicka ut dessa viktiga Confirm-mail. Och på flit inte ha en email adress, eftersom då måste man ju ringa till deras svindyra växel (där man säkert ställs i kö) och YES! så har de fått in lite cash!
Låt mig vara paranoid och tro på denna teori. De har fortfarande inte dragit några pengar från mitt konto! Så nu skiter jag i det här och köper en till biljett hos deras rival Germanwings (som jag aldrig haft problem med). Och om Ryanair får för sig att dra pengar från mitt konto i sista sekund ska jag med min skatteåterbäring anställa en advokat och BRING THE COMPANY DOOOOOWWNNNN...

Skulle hellre flyga med dessa galningar än Ryan..


Ryan air förstörde även en nyårsafton för mig för några år sedan. Jag var påväg till en gigantisk fest i Stuttgard och hade i en månads tid sytt på min nyårs blåsa! Jag var så galet laddad...Men Ryanair bestämde att min väska skulle på solsemester i Barcelona istället! Så där stod jag som ett fån men jeans o en stickad tröja på mig. Som tur var körde mina underbara vänner mig till närmsta HM där jag akutköpte en vit blus!
Jippie! vad man kände sig som fulast i universum den kvällen!
Såååå jag säger bara det RYAN!!!!!!! var på din vakt! ALL EVIL COMES BACK TO YOU! bara så du vet.....

Los Raw Meat..

Jo så att..eh..ni som inte var på Rocket Room i Fredags och MISSADE Los Raw Meats MISSADE verkligen något. Whooopsie, vilket live band! Sjyst med några Youngsters i Rockabilly kretsen som visar alla gamla ess vart kylskået ska stå! Länge Leve Ungdomen!

image51   Råbiff???


RSS 2.0