Barnaby Richards..

Jag gillar Barnaby Richards söta illustrationer... Titta in på hans mysiga sajt..

Här


Flytta mitt pick och pack..

Nu är jag mitt uppe i en flytt! Jag är så peppad så jag spricker! Finaly! så ska man få bo i centrala Stockholm, dyrt och dant men det skiter jag i.
Så nu kollar man runt lite möbler och inredning. Tyvärr har man ju inga pengar, men det gör inget då jag redan har en hel del gott. På mio.se hittade jag denna hatthylla som jag blev förälskad i, men det blir inget med det. men tänkte tipsa er andra som kanske har lite mer pengar.


Orient heter den, och jag tycker att den är sååååååå jugend! men 1850 kr för en hatthylla? tjaaa...jag får hitta på något annat. Hallar är väldigt svåra att få fina tycker jag, har någon tips så, let me know...

Lite fina tapeter man kan köpa på Mio:


Tapeterna är från Colorama...

DANGEROUS NAN McGREW...

Denna höst är ledmotivet i mitt liv sjunget av Helen Kane, och det är hennes fina tolkning av dynamit-tanten Dangerous Nan McGrew... Inte för att mitt liv är speciellt våldsamt, och jag äter varken dynamit eller skär av halsar. Men jag blir så peppad av denna låt. Jag tycker jag är hur cool som helst när jag påväg till jobbet låter Helen Kanes röst vibrerar mot mina trumhinnor. ahhhh..hon är tuff och texten är helt enkelt enastående.

Mina favorit rader:
"I make barbed wire look like lace"
"When mad dogs bite, grrrrrhhh...I bite 'em back"Håll till godo!

Hemliga svenska rum...

Melker Becker gillar hårdrock. Det gör inte jag, men jag gillar Melker och hans fina programserie "Hemliga Svenska rum" som har visats på SVT.Gillar man historia och lite udda historier så ska man kolla in detta.
Titta Titta

 

Kors-stygn...

Billie Black älskar broderier, broderar sina fingrar blodiga..
Vad tror ni detta ska bli???? gissa på...


Rocket Room

Missa inte Rocket Room nu nästa fredag... här är ett sött klipp att värma upp med!

 Rock n roll

Helene Schjerfbeck...

Har målat en av mina favorit tavlor. Balskorna, 1882.Så jobbigt för mig då att den i somras såldes på auktion för 36 miljoner kronor...Det dyraste finska konstverk som någonsin sålts på auktion...surt sa räven..

Halloween..Hittade den här underbart läskiga bilden på nätet. Crab-family ..
Vilken fantastisk Halloween kostym det skulle va att komma utklädd krabba/människa.
men jag har inte tid med att fixa kostymer hit o dit. Men jag vill tipsa alla om Rocket Room den 31 oktober. Där är det Halloween och bästa kostym tävling. Får se om man stöter på en krabba

.Halloween är ju ett ganska intressant fenomen. När man hör ordet Halloween tänker man ju direkt på Amerika. Men det var inte där det började. det är en gammal Skotsk tradition faktiskt. med rötter i 600-talet.
Det var inte förrän på 1800-talet festligheterna spred sig till Det stora landet i väst genom Irländska immigranter.
Från början var detta en tradition som markerade slutet av sommaren och starten av vintern. Man trodde att diverse läskiga varelser härjade denna natt och därför tände man stora eldar för att skrämma bort dem...så gott folk, Happy Halloween, även fast det är ett litet tag kvar.

Leatherheads...100% Feel Good

Otroligt att den total floppade i USA, för mig är den ultimat! Se den när ni känner er höst deppiga!

Börjar bli gammal..?

Nej idag blev jag verkligen rädd.. för mig själv.. vart är jag påväg???
jag har inte festat till på över en månad. Och ikväll hade jag sett ifram emot TV2s vampyrkväll, men glömde bort att vi hade glömt bort att ominstallera boxen!!! så ingen SVT.
Jag sätter mig och broderar på Willes sjömansäck och zappar kanaler. Fastnar först för "Stjärnor på is" och utdelar nöjda leenden till som tätt när de fåniga kändisarna LYCKAS med sina lyft och steg...LÄSKIGT! Inte nog med det! I reklam breaket  zappar jag vidare och fastnar för "Sing a long" på 3:an. Och skrattar hejdlöst! sen fortsätter en inre kamp om vilket program jag ska välja...Kändisar i trikåer eller en as tradig Cleas Malmberg??? Jag har aldrig kännt mig så medelålders som nu....

 URK!

Riktiga män, av Paul Smith..

När jag tittade igenom Paul Smiths höst kollektion så fastnade jag för ett par kobinationer som får mig att skrika av föratjusning. Denna är min absoluta favorit, som jag även noterade var med i Metro idag..
Tyvärr så gör sig inte bilden jag hittade lika bra som den i Metro. Denna kostym har ett helt otroligt stiligt rutmönster. Och jag förstår inte alls varför man aldrig ser män i väst längre??? Här kommer lite fler finingar:Och så sist men inte minst! Världens underbaraste kavaj, jag vill ha en precis likadan, fast en som passar till min kropp..Jag är helt kär...


RSS 2.0