Hej hej!!

Hej hej!!
Nu gör jag en flytt.. jag känner inte riktigt att jag är nöjd med mitt bloggande så därför provar jag lyckan någon annan stans.. jag hoppas ni följer med mig.
Jag tar med mig de inlägg jag tycker är viktiga att ha med mig. Så just nu pågår en liten tripp tillbaka i tiden.
Kolla in den ny bloggen med (än så länge) de gamla inläggen (som du kanske missat eller glömt bort).

Billie Black.


New dress up for sale!

In my Etsy shop...
Allt är gult...

.. ja helt plötsligt så är allting jag gör gult!!! Helt omedvetet. Jag tvivlar starkt på att gul är min nya favoritfärg..kanske saknar jag bara solen lite extra i år..


.


Drinkin' and Dronin'

Det finns lite för herrarna i blogg världen också. Här är min nya favorit. Drinkin' and Dronin'

Det här är en total hyllning till det forna Amerikat. Lite bilder från hans sida får förklara bättre.

   

Och han fick mig att upptäcka Justin Townes Earl (Steve Earl's son) . Kolla här vilken fin video.


Mustasch, sticks, ja visst!

Men ögat kan den aldrig skada...titta här:

Nu ska vi inte titta på Leonardo's lilla fjun utan titta på Daniel day Lewis i sin magnifika ansiktsprydnad, som man kan avnjuta i filmen Gangs of New York.Tom Hardy i sin roll som Charles Bronson.

En klassiker, David Niven...Lika stilig i film som till vardags.Ola Salo passar helbra i ansikts hår. Här med lagom mycket hår och skägg. Det har varierat och nu har jag hört rykten om att det är helt borta. vad synd..Ja allas vår bohem! Johnny Depp.Och här, Rupert Friend. Detta skulle vara min absoluta förebild om jag vore man. Jag skulle ha håret precis såhär. Och en bra combo med mustach och lite lurviga sideburns...Men inte för mycket! Inte för mycket sideburns, det kan gå illa. Tråkigt nog så låter sig inte Rupert influeras av alla dessa kostymdraman han varit med i. Till vardags, ingen stil alls..synd..


.

Some of my favourite hairy men...


Mr. Skin-tight...

.. Trallalaa! jag ska ta min lilla mamma och pappa till den stora staden för att mamma ska få insupa sin idol till den grad att hon blir knasig!!! Det ska bli så kul att se. Jag pratar om Rod Stewart, som jag tycker att dagens ungomar underskattar. Jag är uppvuxen med karln men det är inte förrän något år sedan jag upptäckte dessa 2 låtar som jag bara ääääälskar. Bring it on Rod! (han kommer troligen INTE spela dessa på konserten)

Young BloodTonight Im yours (ursäkta videon haha)

Och Rod var ju faktiskt med i ett band som hette The Faces. Då lät det och såg ut så här. Skulle jag vara ung tjej 1971 så skulle jag nog med fallit pladask. så jag kan förstå min käre mor....

.


Oscar projekt! del 1, 1981

Jag har startat ett nytt litet projekt i mitt liv. Jag ska försöka mig på konsten att se alla filmer som vunnit en Oscar för bästa film. Och en konst visade det sig att bli när jag upptäckte att vissa filmer är hemskt svåra att få tag på. Jag tänkte ju börja från början med "Wings" som fick den första Oscarn år 1929. Men den får nog vänta ett tag...

I stället gav jag mig an Robert Redfords regidebut "Ordinary People". Eller på svenska "En familj som andra". Vilken debut han gjorde Mr. Redford! Filmen kammade hem hela fyra Oscars, och då bland annat för bästa regi.
Thimothy Hutton som spelar den yngre brodern Conrad fick sig också en liten staty och det tycker jag var helt rätt. Vilken rollpresentation han gör. Lite roligt att veta är att Michael J.Fox också var på audition för rollen som Conrad."Ordinary people" handlar om en familj som efter en hemsk döds olycka försöker få allting att fungera. Den äldre brodern dör i en seglings olycka och den yngre brodern läger skulden på sig själv.
En mycket stark film med fantastiskt skådespeleri, bland annat av Donald Sutherland som spelar fadern i familjen.


.


RSS 2.0