Killar med stil...

..bjuder jag nu på. Cool kids never die! som det så fint heter....


(photo: Socrates Mitsios)

Josh Weller
, Karismatisk Musiker från Storbritannien...Och såhär såg det ut när Emanuel Ungaro visade sin höst kollektion 2008. Redigt tjusigt minsann..
(bilderna är från Sanfranciscosentinel.com)En varm bris...

Kom i stämning!Lite sommar gung med Dezi Arnaz..O.. så lite chiquita banana.

.

Frälst..

..av Toy Pudeln..
Jag vill ha en Toy Pudel...Det har slagit mig att pudlar kan vara otroligt fina om de är rätt klippta och i lagom storlek..
Så detta är nog mina nya dröm hund, fast jag skulle vilja ha en som är lite blå. Jag har fan för mig att jag sett en, hoppas det finns...Pudeln ska tydligen vara en av de intelligentaste hundraserna..Den har lätt att lära sig trick och gillar uppmärksamhet. Cirkushunden av Cirkushundar!


Och då vil jag passa på och skylta lite för Whendi. Som gör helt otroligt fina cirkus gosedjur.
Helt otroligt vad fina de! en dag ska jag köpa mig en...

 

Whendi also have a blog. Klick Hier to check out these amazing stuffed animals.!.

Finaly some sun and a new baby is done......well not a real baby, but a pullover that will be dear to my heart! And it turned out great! even thought it is way too big!
old patterns never get right hahaNow I can start with a new project! A green bathingsuit!

.

ach ja....

..Oh the most perfect shoes on ebay!!!!! but these babys dont fit me!
And in perfect condition!!!Too perfect to be true..Klick Klick

Some other shoes from the same seller:
..

Dark Victory..

Jag kan inte förstå hur jag har kunnat missa denna film! Den är iallafall nu på min topplista! Ni måste se den så fort ni kan! Jag grät iallafall som en bäbis, och det är inte så ofta..Trailern gör sig inte så bra dock...Men filmen blir man inte besviken på.
Bette Davis, Humphrey Bogart, Geraldine Fitzgerald och till och med Ronald Reagan är med på ett litet hörn.
Den blev nominerad till 3 Oscars, bland annat Bette Davis för bästa kvinnliga huvudroll såklart!"I've never taken orders from anyone. As long as I live, I'll never take orders from anyone. I'm young and strong and nothing can touch me"

This movie broke my heart tonight!


.

Patrick Wolf..

 

Patrick Wolf är ett litet musik geni från England på 26 år. Detta är egentligen inte min genre men jag är fast! Han är så exotisk på ett konstikt mörkt sätt. och nästan lite sexig här nedan..

 


(pic from "you don´t love me yet" flickr.com)

Butterflies on the wall...

...Is what I want...And also some Dragonflies...


(this pic from NY times travel)

.

Where the wild things are...Och lite mer film att längta efter...Vi i Sverige får vänta tills November.. och jag skiter i om bio salongen kommer vara proppad med barn, denna MÅSTE ses på bio. Denna film är baserad på en känd barnbok av Maurice Sendak.och tydligen har det varit aktuellt att filmatisera den sedan början av 90-talet. Men Sendak har inte hittat någon som han velat ska ta sig an jobbet. Men nu blev det till slut Spike Jonze som fick uppdraget och vad man kan se på trailern så var det ett klokt val....

Gray gardens....Som jag längtar...jag säger då det, HBO!

Hats by Behinda Dolic...Denna är min absoluta favorit, den skulle jag köpt om jag inte vore pank som en kyrkråtta!
Till Etsy affären!Behinda Dolic är en San Francisco baserad dam som gör hattar inspirerade av 20-40- talet.... jag tycker hon är mycket duktig minsann och vill lyfte uppe henne här lite..Hattarna ovan är från hennes Etsy shop. Först till kvarn med andra ord! Då hon bara gör en av varje...

MEN, ska det aldrig sluta regna..

...just idag känns det ju inte som det...
Sov 2 timmar i natt och blev tvungen att sjukanmäla mig på  jobbet i morse.
E är i Iran och tycks inte få mina sms...
...och NU, flera veckor efter att man fått nej från konstfack så börjar det kännas surt...Tur att jag får spela skivor på Vampire Lounge ikväll Lördag, disko diktator!

.

Fyndat mig tokig!!!
Idag var jag på Old Touch, ja alla som varit där vet att man aldrig kommer därifrån utan en påse!
Jag hittade dessa 2 underbara stick-häften, fina art deco knappar och en klänning som jag kanske visar vid ett senare tillfälle.
Här är mina favoriter ut stick beskrivningarna, dessakommer jag säkert ge mig på i framtiden..   Denna Är jag sugen på till vintern, jag tycker det är ett häftigt mönster som jag tror kan bli skitsnyggt.Och så något fint till herren såklart!Sist upp är de fina knapparna...
allt detta och den hemliga klänningen kostade mig.. hmm ca 340 kr.
HELT KLART NÖJD!


.


Baby Rose Marie...

...adorable...wasent she?Denna lilla damen började sin karriär när hon var 3 år gammal.
Vid 5 års ålder var hon en stor radio stjärna och sen rullade det bara på...

.


Sport Blazers...

...as I earlier said, If I was a guy I would wear old Sport Blazers...Here are a few that you can find now on ebay...From The 30s´s, boating BlazerJust the way I like them, nice colors...


.


Hejja Japan!

Truddelutt...

 

Old Southern Jug BlowersLittlefats & Swingin' hot shot party


Om jag vore man...
..skulle jag absoult klä mig som brodern till Miss. Honeychurch i filmen "A room with a view".
Här till höger har han den snyggaste kavajen jag sett!

För övrigt är denna film en otroligt mysig och charmig film, som måste ses.
varför? jo för man kan inte få nog av de fina klädera och den unga Helen Bonham Carter!Och idag upptäckte jag att det är Daniel Day -Lewis com spelar stroppen Cecil!
Den tanken hade aldrig slagit mig! och jag som ska vara ett Daniel Day-Lewis fan..
skämmes på mig!

.

Ikea hyllans nya liv..

...såg detta till min stora glädje i senaste nummret av Antik & Auktion..Där har hyllan det bra, det ser jag det!Detta är bild från Ikeas museum i Älmhult.

.

Ångest i Tunnelbanan.....den dagen jag får se sådant här i tunnelbanan kommer jag börja gråta av lycka och undra om livet är slut nu??? Är jag uppe bland molnen hos jesus??Brownbird Rudy Relic

(Bild från hans myspace sida)

.

Klockrent med C.W Stoneking..


Summer-time-Blouse...

I Love to find every-day kind of wear blouses from the 30´s and 40´s. It´s pretty hard, becouse often these blouses are in very bad condition. Glamor-evening blouses was not used as often so therefor they have survived, and are more easy to find.


Recently I found these two pearls...Its an honour to hang them in my wardrobe..But what color do fit yellow? Im not a fan of yellow but nowadays, for som strange reason, this color is takeing over my wardrobe...


RSS 2.0