Bättre sent än aldrig..

..tänkte jag, och gjorde klart ett linne som skulle varit klart till sommaren.. Nu är det ju höst så den får väl ligga inpackad i en låda tills värmen kommer tillbaka..

Detta är min variant på detta mönster..Kort och gott...


.


Om paraplyet jag drömt om..

....Ibland brukar jag gå in på en amerikansk tjejs Myspace sida och beundra hennes bilder..Hon ser alltid så fin och autentisk ut. Hon heter Katherine och jag hoppas inte hon har något emot att jag använder en bild på henne här..Det är nämligen så att jag blev helt kär i hennes paraply på detta kort..Gissa då om jag blev glad när jag slösurfade in på en hemsida där de säljer ett liknande paraply, om det inte är så att det faktiskt är precis samma paraply!
Så nu sitter jag och funderar på om jag ska slå till.. jag tycker aldrig man hittar fina paraplyn. Men jag lyckas ju alltid förlägga mina paraplyn överallt...så frågan är om det är värt pengarna...

Här hittar ni paraplyet!


.


Mycket Chanel nu..

.. har aldrig dock varit ett fan..men nu får ni inte missa den lilla serien som svt visar. Man kan gå in HÄR, och kolla på den på svt play. Här får man följa en kollektion från Idén till catwalken...Och det är damerna och herrarna i syrummen och verkstäderna som är i centrum..Och vilka damer och herrar sen! De är så mysiga och gulliga..
Alltså inte bara intressant för alla fashionistas utan även för alla som älskar gediget hantverk..
Ni får skynda på lite för första avsnittet kan man bara titta på till den 26:de...
.


Hösthelgen...

...Det skulle bli en höst helg, men frågan är om det inte mer kändes som vår. Löven var grönare än grönast och vattnet inbjudande blått..
Tips till de som bor i Stockholm trakten. Ta en lång promenad runt gärdet och Djurgården. Då menar jag djurgården bakom alla museum...Jag har bott på Gärdet ganska länge nu och inte visste jag att det var så vackert...Det finns gott om platser att slå sig ner och inta medförd matsäck eller fika/ät på någon av alla de fik/resturanger man passerar.

 

Hästarna på Ladugårdsgärdet..
Ta 1ans buss och hoppa av hållplatsen efter värtavägen..gå över hela gärdet, då kommer ni hit. Fortsätt sedan över den lilla djurgårdsbron..Finns kartor på vägen..Fina saker som hösten bjuder på..kastanjerna var mjölkvita, ännu inte mogna..
Det var lite från Lördagen, Söndagen bjöd på Gripsholms slott.

Hett tips är att faktiskt ta rundvandringen med guiden, kostar bara 20 kr extra och är mycket intressant och underhållande...Fick ju såklart inte ta kort inne i slottet..Världens vackraste växthus ligger intill slottet..Jag vill ha ett likadant..fast där skulle jag ha vindruvor och exotiska blommor..

Vi solade och gässen som flög längst med vattnet var väl det enda som påminnde oss om hösten..Jag och J. Och mina nya solbrillor från Oc shades.
Pensionärs helg delux! och FAN vad det var skönt..

.

.


Mer auktioner på tradera!!

Nu har jag lagt ut lite mer fint på tradera. Ursäkta de dåliga bilderna, har inget redigeringsprogram på min dator.Kolla in mina auktioner på tradera HÄR.I morgon ska jag på slottsresa! Då ska jag ha med mig kameran..så ska ni få se vilken härlig helg jag haft.


.


Lite symönster.... har jag lagt upp till försäljning på tradera...Slå till vet ja! det är ju så billigt!
kolla in min tradera profil HÄR.


Lilla Bukowskis September auktion..

..höll jag nästan på att glömma bort. Den äger rum den 14-15 sep. Och visningen är i full gång. Kolla in katalogen på internet HÄR.

Här följer mina favoriter denna gång:


 
.


Lovely knitting on Ebay!

Oh its so hard finding nice sweaters or cardigans from the 30s and 40s. I try to make my own, but it always turn out too big or smal or long or short...And if you think about how long time it takes to make one, its alot of working hours..you dont wanna sell them for money that only covers the yarn, you know???
But now ladies!!! Miss Jennifer is selling to lovely work of art on Ebay.
First up:Perfect for the Fall, Think about it, wouldnt it be lovely to keep warm in this one? You find it here!

And the second one:Super sweet! You find this one here!

Think of all those hours of working, It´s sucha good price!!!


.


Dear oh deer...

I dag på bussen hem från Norrköping kändes det lite som om jag var i en saga. Vädret var magiskt..Solen lyste medans grå gråa åskmoln levererade jungel regn.. Regnbågar hjälpte till att fullända detta färgkalas. Hösten kunde man skymta bland bladen, rönnbär och björkar. Skörden var hämtad och rådjuren mumsade på det som var kvar..Dessa vackra rådjur..att det finns så många, på nästan varje åker man kör förbi..helt harmoniska och lugna..
Detta är min hyllning till dem...1. Rådjurs tyg i bästa art deco stil..EBAY såklart..2. Fin rådjursberlock från The Silver Dog's Etsy shop.3. O allas vår Bambi såklart...
.


RSS 2.0